E themeluar në një bazë rubineti, Jiangmen, fabrika jonë gjithashtu është përpjekur për një fabrikë më të mirë duke përdorur makina të përparuara të prodhimit, instrumentet e inspektimit preciz. Kemi kaluar auditimin e fabrikës SGS dhe BSCI. përveç, ne gjithashtu kemi një grup homologësh me përvojë dhe inspektorë profesionistë që kryejnë zhvillimin e produktit, dizajni, vizatim, promovimi, inspektim, prova dhe procedurat e tjera. Për të siguruar që cilësia është e drejtë, ne i përmbahemi filozofisë së biznesit të "cilësi së pari, së pari shërbim".
Shërbimet më të mira
Enquiry TANI